Fotoverslag: GKC verslaat ook Buinen

gkc-buinenNa een weinig inspirerende eerste helft was het verhaal voor Buinen bekend: met een achterstand werd de kleedkamer opgezocht. Halverwege de eerste helft promoveerde GKC-aanvaller Danny Kolp een bal, die plotseling voor zijn voeten viel, tot doelpunt. Tot dat moment had Buinen in feite weinig te vrezen van de gastheren. Elftalleider Jan Lubbers was dan ook tevreden: “Ik denk dat dit onze beste helft voetbal van dit seizoen was.” In het andere kamp toonde Harry Krol zich minder gelukkig: “Voetbalgogme heb je, of heb je niet. In de eerste helft leek dat bij ons te ontbreken.”

In de tweede helft werd het verschil op de ranglijst duidelijker zichtbaar. Of dit te maken had met het inbrengen van Patrick Zondag? Feit is wel dat na de rust GKC nog twee keer scoorde. In beide gevallen werden solo’s in het strafschopgebied van Buinen succesvol afgerond. Aanvoerder Michiel Vedder was het dichtst bij een eretreffer: zijn vrije trap had het verdiend een goal te worden, maar de inzet eindigde op de lat. Door de overwinning blijven de Gasselters in het spoor van koplopers Pesse en IJhorst. Voor de ploeg uit Buinen blijft het ploeteren: de mannen van Andries Bremer blijven puntloos op de laatste plaats staan.

DK
Danny Kolp (10) viert zijn tweede treffer van de middag…

attent_banner_275x75

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Westerwolde weet PJC nipt van zich af te slaan

Westerwolde heeft een zwaarbevochten overwinning behaald op promovendus PJC. Na een ruime voorsprong halverwege, ...

HOC maatje te groot voor SPW

HOC bleek een maatje te groot voor SPW en won met ruime cijfers.

SC Stadskanaal krijgt opnieuw oorwassing van Rolder Boys

Stadskanaal had opnieuw niets in de melk te brokkelen tegen Rolder Boys en verloor ...