Fotoverslag: GKC verslaat ook Buinen

gkc-buinenNa een weinig inspirerende eerste helft was het verhaal voor Buinen bekend: met een achterstand werd de kleedkamer opgezocht. Halverwege de eerste helft promoveerde GKC-aanvaller Danny Kolp een bal, die plotseling voor zijn voeten viel, tot doelpunt. Tot dat moment had Buinen in feite weinig te vrezen van de gastheren. Elftalleider Jan Lubbers was dan ook tevreden: “Ik denk dat dit onze beste helft voetbal van dit seizoen was.” In het andere kamp toonde Harry Krol zich minder gelukkig: “Voetbalgogme heb je, of heb je niet. In de eerste helft leek dat bij ons te ontbreken.”

In de tweede helft werd het verschil op de ranglijst duidelijker zichtbaar. Of dit te maken had met het inbrengen van Patrick Zondag? Feit is wel dat na de rust GKC nog twee keer scoorde. In beide gevallen werden solo’s in het strafschopgebied van Buinen succesvol afgerond. Aanvoerder Michiel Vedder was het dichtst bij een eretreffer: zijn vrije trap had het verdiend een goal te worden, maar de inzet eindigde op de lat. Door de overwinning blijven de Gasselters in het spoor van koplopers Pesse en IJhorst. Voor de ploeg uit Buinen blijft het ploeteren: de mannen van Andries Bremer blijven puntloos op de laatste plaats staan.

DK
Danny Kolp (10) viert zijn tweede treffer van de middag…

attent_banner_275x75

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Wederom monsterscore voor SV Borger

De ene week top, de andere flop. Of andersom. Dat het zo kan gaan ...

Mat JVV onderuit tegen SVBC

Waar JVV in de vorige wedstrijd nog een punt haalde op basis van instelling ...

Off-day voor Nieuw Buinen tegen FVC

Waar het Nieuw Buinen de afgelopen maanden al niet voor de wind gaat, beleefden ...