TEVV blijft in het spoor van Germanicus

logo_tevvGemakkelijk ging het zeker niet, maar toch heeft TEVV gistermiddag weer drie punten bij kunnen schrijven. In de thuiswedstrijd tegen Ruinerwold kwamen de Mondkers twee keer op achterstand, maar door de zoveelste gouden wissel van trainer Kamphuis dit seizoen was het invaller Willy Kral die in de 86e minuut de winnende treffer maakte en de punten veilig stelde.

Niet onverdiend
Ruinerwold bevindt zich in de onderste regionen van 2L, maar daar was niets van te merken. Op bezoek in Tweede Exloërmond kwamen de gasten tot twee keer toe op voorsprong en dit was niet eens onverdiend. Kevin van Dijk was verantwoordelijk voor de 0-1, maar zag deze niet veel later ongedaan gemaakt worden door Jurnel Rojer die weggestuurd werd door Ayhan Bas. De snelle linksbuiten liet doelman Van der Sterre kansloos met een schuiver. Ruinerwold raakte hierdoor niet van de wijs en het was spits Marcus Koetsier die zijn ploeg op een 1-2 voorsprong zette, nadat hij eerst een inzet gekeerd zag worden door Wim Kok. Ondanks een kans voor Altun, hij schoot de bal over, was dit tevens de ruststand.

TEVV-aanvaller Rojer was twee keer trefzeker... (archieffoto)
TEVV-aanvaller Rojer was twee keer trefzeker… (archieffoto)

List verzinnen
In de tweede helft moest TEVV op zoek naar de gelijkmaker, maar zagen de toeschouwers eerst nog een aantal mogelijkheden voor de bezoekers. Door het slechte veld schoot doelman Kok een aantal keren de bal in de voeten van de tegenstander, maar zij wisten hier niet van te profiteren. Trainer Hans Kamphuis moest weer een list verzinnen om de achterstand ongedaan te maken en besloot een klein kwartier voor tijd good old Willy Kral in de brengen. Alleen al zijn aanwezigheid leverde een doelpunt op, want het was Jurnel Rojer die met een vrije trap de 2-2 in de kruising schoot. Ruinerwold ging nog wel op zoek naar de winnende treffer, maar telkens vonden zij doelman Kok op hun pad. In de 86e minuut kwam TEVV wel op 3-2. Het was de sluwe Kral die na een snelle aanval over rechts positie had gezocht bij de tweede paal en daar de winnende treffer binnen schoot.