Rik Bos dirigeert Sellingen naar zege

SellingenSellingen heeft zich knap hersteld van het teleurstellende gelijkspel van een week geleden tegen DWZ. Thuis tegen PJC wonnen de geel- zwarten vrij eenvoudig met 5-1 van PJC, mede door drie doelpunten van Rik Bos. De Sellingers spelen volgende week nog thuis tegen nummer voorlaatst Drieborg en bij winst gaan zij de winterstop in als één van de kanshebbers op de titel.

Vizier
De mannen van Arend Scholtens hadden wat goed te maken en hadden het vizier deze middag aanzienlijk beter afgesteld. PJC probeerde door met veel mensen achter de bal zo lang mogelijk stand te houden, maar dit plan kon na een aantal minuten al de ijskast in. De thuisploeg kwam op voorsprong via Rik Bos en de ban leek gebroken. Sellingen kon echter geen goed vervolg hieraan geven en uit het niets stond het ook alweer 1-1. Een terecht toegekende strafschop werd door Bert Hut binnen geschoten. De gastheren leken hiervan enigszins geschrokken, maar dit gold niet voor Ben Bos. Hij bracht zijn ploeg weer op voorsprong door voor rust de 2-1 te maken.

Glans
Al vroeg in de tweede helft bracht Rik Bos met een mooi doelpunt Sellingen op 3-1. Hij kapte zijn tegenstander uit en met een prachtig schot in de bovenhoek scoorde hij zijn tweede van de middag. Sellingen zette door, liet PJC niet de lange bal spelen en creëerde enkele kansen door prima positiespel. Doelpunten van Erik Jan Veerbeek en de derde treffer van Rik Bos gaven de wedstrijd vervolgens nog wat extra glans.

Bron: v.v. Sellingen