Buinen strikt hoofdsponsoren

BuinenOnlangs wist FC Kanaalstreek al te melden dat Buinen in de persoon van André Wever een nieuwe trainer had vastgelegd. Maar ook op gebied van sponsoring boekte de vijfdeklasser onlangs een mooi succes: de twee hoofdsponsors werden voor een periode van drie jaar vastgelegd.

Ook de komende jaren zullen de namen “Bouwbedrijf Vedder” (Buinen) en “VHC Actifood” (Oosterwolde) het gele shirt sieren. Tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie, werd het sponsorcontract ondertekend door Roelof Vedder (eigenaar van Bouwbedrijf Vedder Buinen), Evert Blaauw (mede eigenaar van Actifood) en Buinen-voorzitter Rudy Pepping.

Sponsoren en bestuur ondertekenen de overeenkomsten...
Sponsoren en bestuur ondertekenen de overeenkomsten…

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Nico Haak nieuwe hoofdtrainer WKE ’16

Nico Haak is met ingang van het seizoen 2023/2024 de nieuwe hoofdtrainer van WKE ...

FC Kanaalstreek Voetbalquiz

De voetbalquiz over het amateurvoetbal in de Kanaalstreek.