Wedstrijd tussen PJC en SPW gestaakt

SPWDe wedstrijd in de vijfde klasse E tussen PJC en SPW moest zondagmiddag twee minuten voor het einde worden gestaakt. De wedstrijd werd stilgelegd omdat de keeper van SPW mogelijk onwel geworden was. Hij is door ambulancepersoneel onderzocht, maar het bleek mee te vallen. De doelman hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Maar daarna werd het duel niet meer hervat. Of de laatste twee  minuten van de wedstrijd op een later moment nog worden uitgespeeld is aan de KNVB. De stand was op dat moment 2-2. 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gieterveen na rust ruim langs Buinen

Gieterveen maakte het zich afgelopen zondag in de beginfase erg moeilijk, maar nam in de tweede helft ...

Gasselternijveen laat overwinning glippen

Gasselternijveen heeft dure punten laten liggen in de strijd op de koppositie in de ...