Wedstrijd tussen PJC en SPW gestaakt

SPWDe wedstrijd in de vijfde klasse E tussen PJC en SPW moest zondagmiddag twee minuten voor het einde worden gestaakt. De wedstrijd werd stilgelegd omdat de keeper van SPW mogelijk onwel geworden was. Hij is door ambulancepersoneel onderzocht, maar het bleek mee te vallen. De doelman hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Maar daarna werd het duel niet meer hervat. Of de laatste twee  minuten van de wedstrijd op een later moment nog worden uitgespeeld is aan de KNVB. De stand was op dat moment 2-2. 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Buinerveen boekt knappe zege bij Pekelder Boys

Buinerveen presteert uitermate goed in de zondag 5e klasse E en won ook bij ...

Ter Apel grijpt laatste strohalm in derby tegen Stadskanaal

Het belang van de wedstrijd tussen Ter Apel en Stadskanaal was voorafgaand aan het ...