Verlies op eigen veld voor Musselkanaal

MusselkanaalIn de derde klasse D ontving Musselkanaal dit weekeinde laagvlieger Protos. Op een slecht bespeelbaar veld streden beide ploegen, zonder goed te voetballen, voor de overwinning. Musselkanaal, zonder de langdurig geblesseerde aanvoerder Klok, kende een stroeve herstart en ook tegen Protos kwam de ploeg van trainer Arends niet op stoom.

Rommelig
In de beginfase van het duel had Protos de eerste kansjes. Doelman Scholte-Aalbes hield zijn doel echter schoon. Zo ranselde hij een kopbal net onder de lat weg. In de rommelige wedstrijd kreeg Mark Bos plots een grote kans. Na een doorkopbal kon de linksbuiten alleen op de keeper af, maar hij faalde. Vlak voor de rust redde Protos-keeper Voorstok nog op een geplaatst schot van spits Rick Berends. De ruststand was dan ook 0-0.

Knullig
In de tweede helft waren er mogelijkheden voor beide ploegen. Het duurde echter tot zo’n twintig minuten voor het eind, alvorens de enige treffer viel. Musselkanaal kreeg een vrije trap net buiten het zestienmetergebied, een mislukt schot van Gerwin Schmitz leidde de fatale counter in. Protos stak razend snel het veld over en Stef Smits schoot binnen. 0-1.


Lange ballen
Musselkanaal probeerde het nog wel. De lange verdediger Jeroen Drenth werd als aanspeelpunt voorin gezet, maar de uitvoering van deze alles-of-niets-poging was regelmatig te gehaast en het ontbrak aan zuiverheid. In de spannende slotfase bleef Musselkanaal naarstig opzoek naar de gelijkmaker, maar deze bleef uit. In de strijd tegen degradatie greep Protos drie belangrijke punten. Musselkanaal heeft na de winterstop nog niet weten te winnen en zakt af naar de middenmoot.

Medawa

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gasselternijveen en KSC na spannend duel in evenwicht

Gasselternijveen en KSC speelden een boeiend duel, maar moesten uiteindelijk genoegen nemen met een ...

Onstwedder Boys stevig in middenmoot na winst op Haulerwijkse Boys

Onstwedder Boys heeft afgelopen zaterdag goede zaken gedaan door op sportpark De Boskamp de bezoekende ...

FOTOVERSLAG: SJS in verlenging langs Oostergo

Nadat SJS een plaats in de nacompetitie veilig stelde, gingen de Knoalsters op bezoek ...