Winnend Westerwolde aan kop

WesterwoldeVoor Westerwolde stond er een, op papier, lastige wedstrijd tegen BNC op het programma. In de praktijk viel de weerstand van de ploeg uit Finsterwolde tegen, en boekten de mannen van Jan de Roo een ruime 4-0 overwinning. Door de eigen overwinning én het verlies van zowel SPW als Bareveld staan de Vlagtwedders in ieder geval één week aan kop in de vijfde klasse E. De doelpunten van Westerwolde werden gemaakt door Martin Smit en Roy de Jong: beiden waren twee keer trefzeker.

Of dit lang zo is, is de vraag, want Bareveld heeft een wedstrijd in te halen en er zijn meer kapers op de kust. Want de strijd om het kampioenschap in de 5E is ongemeen spannend met acht ploegen die 25 tot 32 punten hebben vergaard. In het aantal gespeelde wedstrijden zitten wel verschillen, maar spannend zal de strijd tot het einde van het seizoen blijven.

De wedstrijd was al vlot beslist... (foto: Facebook v.v. Westerwolde)
De wedstrijd tegen BNC was al vlot beslist… (foto: Facebook v.v. Westerwolde)

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Late strafschop nekt SETA

In de derde wedstrijd van dit seizoen heeft SETA een zure nederlaag moeten slikken. ...

Terug in de tijd: Buinerveen geen partij voor Gasselternijveen

Gasselternijveen won vrij eenvoudig van Buinerveen, waarbij Buinerveen de wedstrijd met negen man eindigde.