Tiental SJS knokt zich naar een punt tegen Vitesse ’63

SJS sleepte er tegen Vitesse in extremis nog een punt uit.

In Koekange speelde SJS 35 minuten lang een gewonnen wedstrijd, totdat Dos Santos met rood van het veld werd gestuurd. In een mum van tijd kantelde de wedstrijd in het voordeel van de thuisploeg, maar de tien van SJS rechtten in de tweede helft de rug en stapten uiteindelijk met een verdiend punt van het veld. De teleurstelling overheerste echter, want een overwinning had de Knoalsters dichterbij de eerste 8 ploegen gebracht. Het gelijke spel leverde voor beide ploegen eigenlijk niets op.

Met een uitgedunde selectie aangevuld met spelers uit SJS 2 (Stijn van der Laan, Richard Veldhuis en Mattijn Smid) en O19 (Youri Bos en Luc Panneman) reisde SJS af naar Koekange. Door ziekte (Springer en Tolner) en de lange blessurelijst (Dekker, Breedveld, Rijkens, Boels, Kroese, De Jonge, Venema en Tam) werd de puzzel toch weer gelegd door trainer Schaart.

De volgende elf namen vlogen uit de startblokken: Bos, Dos Santos, Kingma, Zuidema en Raadsveld; Timmer, Veldhuis en Smid; De Koe, Heidema en Oosting. Op de bank was er plaats voor Van der Laan, Leffers, Wientjes en de vandaag debuterende Panneman. Binnen het kwartier stond SJS op 0-2. Het zette Vitesse ’63 vanaf het begin onder druk en kreeg loon naar werken. De eerste treffer was een aanval over meerdere schijven met De Koe als eindstation en de tweede treffer werd uitstekend uitgespeeld en koeltjes afgerond door de mee opgekomen centrale verdediger Zuidema, 0-2.

Lees het volledige verslag via de onderstaande link:

Verslag: Vitesse ’63 – SJS

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Puntendeling voor Westerwolde en Alteveer

Na een aantrekkelijke eerste helft en een minder goede tweede helft deelden Westerwolde en ...

Musselkanaal pakt punt in extremis

Vijf minuten voor het einde van de wedstrijd stond Musselkanaal nog met 2-0 achter ...

Alteveer is nog niet veilig

Voor trainer René Nijgh van Alteveer zijn het weken van puzzelen om een representatief elftal ...