SPWSPW heeft afgelopen weekend goede zaken gedaan in 5E. Zelf wonnen de Knoalsters met speels gemak van hekkensluiter Veelerveen en na afloop werd bekend dat koploper Westerwolde en achtervolger Wedde punten hadden laten liggen. Op sportpark Noord had de thuisploeg geen kind aan de geel- zwarten en eindigde de wedstrijd in 6-0.
 
A- junioren
SPW moest het deze middag doen zonder de geblesseerde William van der Sluis en de geschorste Benjamin Eling. Door hun afwezigheid kwam er ruimte voor de jeugd en mochten de A- junioren Joris Meijer, Martijn Meijer en Jeroen Wiegman hun opwachting maken. De blauwhemden kregen al vroeg in de wedstrijd de nodige grote kansen, maar tot scoren kwamen zij nog niet. Rond de 20e minuut was het dan wel raak via Jordi Hoekzema die met een volley raak schoot. Na een klein half uur volgde de 2-0 door Erik Meijer, die een knappe solo van achteruit doeltreffende afsloot. De derde Knoalster treffer kwam op naam van Kevin Heemskerk die vlak voor rust van afstand raak schoot.
 
Eenrichtingsverkeer
Ook in de tweede helft was SPW verreweg de betere ploeg en kwam Veelerveen er niet aan te pas. Het eenrichtingsverkeer resulteerde na 55 minuten in de 0-4 door Martijn Haddering, die een goede pass van Chris Hulshof binnen schoot. Tien minuten later volgde de 5-0. Een afgeslagen corner belandde bij Jordi Hoekzema die goed het overzicht bewaarde en Elwin Mik in staat stelde te scoren. In de 80e minuut was het Hoekzema zelf die de bal snoeihard in het kruis schoot en daarmee het halve dozijn vol maakte.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Musselkanaal redt het vege lijf

Musselkanaal heeft vanmiddag de allerlaatste strohalm aangegrepen en is er na vandaag zeker van ...

SJS blijft winnen

SJS heeft ook de tweede wedstrijd na de winterstop in een overwinning omgezet. Waar ...

Buinen incasseert kwartet tegen Eext

Buinen heeft op het eigen sportpark een 0-4 nederlaag geleden tegen middenmoter Eext. Namens ...