Nieuw Buinen heeft geen kind aan VKW

Nieuw BuinenNieuw Buinen trad zondagmiddag aan in Westerbork tegen laagvlieger VKW. Net als in de thuiswedstrijd werd het een gemakkelijke middag voor de oranjehemden: men won met 0-6. Op een regenachtig sportpark in Westerbork begonnen beide ploegen wat aftastend aan de wedstrijd. De eerste speldenprikjes konden op het conto van de thuisploeg worden geschreven, al wisten ‘de Börkers’ deze kansjes niet om te zetten in goals.

Flankenflitser Reuvers
Jeroen Buurke, die vorige week al trefzeker was tegen koploper Dieze West, wist daarentegen wel raad met de eerste de beste mogelijkheid die de spits geboden werd: 0-1. Vervolgens was het flankenflitser Mike Reuvers die na een prachtige pass van Erwin Aukes de tweede goal voor zijn rekening nam. Het verzet van VKW was na deze goal wel gebroken. Nog in de eerste helft maakte Jeroen Buurke zijn tweede treffer van de middag en Wessel Koomans zorgde er met een intikker voor dat een ruststand van 0-4 op het scorebord stond.

Formaliteit
De tweede helft was slechts een formaliteit. Via doelpunten van Tom Meijers en invaller Jordy Oost kwam Nieuw Buinen tot een 0-6 eindstand. Zaterdagavond treedt Nieuw Buinen aan in en tegen Emmen. Deze wedstrijd zal de beslissing geven in de strijd om de tweede periode, waar de ploeg van Eric Lippold nog volop voor meedoet.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Nieuw Buinen haakt aan na zege op GAVC

Nieuw Buinen boekte een belangrijk zege en kan nog aan rechtstreekse degradatie ontsnappen.

Zwaarbevochten overwinning Westerwolde op FVV

Een van de weinige voetbalwedstrijden die deze zondagmiddag in de Kanaalstreek doorgang kon vinden, ...

Sleen geeft Gasselternijveen pak slaag

Een hele forse nederlaag voor Gasselternijveen, dat maar liefst acht treffers moest incasseren.