Vrolijk passen: Sellingen – Gieterveen

S-GVrolijk Pasen? Vrolijk passen! Het Paasweekend staat in het teken van dubbel voetbalprogramma. Dat wil zeggen voor een aantal Kanaalstreek-clubs. Verdeeld over twee wedstrijddagen (zaterdag en maandag) dertig (!) gehele wedstrijden en één uit te spelen wedstrijd: dat is het restant van de gestaakte wedstrijd PJC – SPW. Onder de 31 affiches bevinden zich vijf Kanaalstreek-derby’s. Eén daarvan is het duel in de vijfde klasse E tussen Sellingen en Gieterveen.

Gieterveen maakt een uitstekend seizoen door, maar de ploeg van Aryan Doldersum kan nog niet meespelen om de prijzen. Dat geldt wel voor Sellingen, hoewel er dan nu geen misstappen meer gemaakt mogen worden. De achterstand op koploper Westerwolde is opgelopen tot vier verliespunten. Een andere gevaarlijke ploeg is Bareveld, dat evenveel verliespunten heeft als de koploper. Kortom, voor Gieterveen is een overwinning nuttig in de jacht op een eervolle eindklassering, voor Sellingen is een zege noodzakelijk om de vierde klasse in het vizier te houden. De wedstrijd in Gieterveen eindigde eerder dit seizoen in een duidelijke 1-4 overwinning voor de zwart-gelen. FC Kanaalstreek voelde een speler van zowel Sellingen als Gieterveen aan de tand:

Naam: Jasper Abeln, 20 jaar
Club: Sellingen
Positie: linksmidden

Jasper Abeln...
Jasper Abeln..

Persoonlijke ambities: Hier denk ik niet over na. Ik heb het erg naar mijn zin bij Sellingen en zie wel wat er op mijn pad komt.
Beste speler Sellingen: Ben Bos en Rik Bos zijn vaak beslissend, en Ynze Komduur is van grote waarde als verdedigende middenvelder, maar ik vind dat Erik-Jan Veerbeek onze beste voetballer is.

Beste speler Gieterveen: Geen idee, want er is mij niet specifiek één iemand opgevallen: ik vond ze vooral collectief sterk.
Grote kracht Sellingen: We hebben veel snelheid in de ploeg en we zijn voetballend goed. Als er nog meer voor elkaar gewerkt wordt, zijn we een sterk team in onze klasse.
Grote kracht Gieterveen: Collectief staan en voor elkaar vechten, daarom een zeer lastige ploeg om tegen te spelen.

Voorspelling Sellingen – Gieterveen: 3-2 of 4-3


Naam:
 Jerremy Weerts, 22 jaar

Club: Gieterveen
Positie: rechtsbuiten

Jerremy Weerts...
Jerremy Weerts…

Persoonlijke ambities: Met Gieterveen promoveren naar de vierde klasse.
Beste speler Sellingen: Zelf heb ik Sellingen pas één keer zien voetballen, dus kan ik daar weinig over zeggen.
Beste speler Gieterveen: Elke wedstrijd is er iemand anders in vorm en de wedstrijd naar zich toe trekt. Een beste speler is er in mijn opzicht niet. We doen het als team!
Grote kracht Sellingen: Het scorende vermogen van het team.
Grote kracht Gieterveen: Spelen als team en altijd die drie punten willen pakken!

Voorspelling Sellingen – Gieterveen: 2-3

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Pieter Hospers: “Gasselternijveen moet de weg van SC Stadskanaal volgen”

“Gasselternijveen is echt van ver gekomen! Door de degradatie naar de vijfde klasse was ...

Elmar Bijl: “Winst tegen SJS is een ‘must’ voor Onstwedder Boys.”

Elmar Bijl, die zelf ook nog drie jaar speelde voor SJS, verwacht dat Onstwedder ...