Buinen houdt geen stand tegen Pesse

BuinenLang kon Buinen stand houden in de wedstrijd tegen subtopper Pesse. Sterker: tot vijf minuten voor het einde van de wedstrijd mochten de geelhemden hopen op een resultaat. Helaas scoorde de thuisploeg in de resterende speeltijd nog twee keer: 3-1.

Afscheidscadeau
Voor de rust kwamen de bezoekers op voorsprong door een treffer van Nick Jeuring. Elftalleider Jan Lubbers over Jeuring: “Nick gaf zijn ploeggenoten een mooi afscheidscadeau, want de aanvaller vertrekt binnenkort voor een aantal maanden naar het buitenland in verband met stage.” Na de thee was Pesse de bovenliggende partij, maar had Buinen via Marcel Vedder kunnen scoren: hij vond de keeper van Pesse echter op zijn weg.

(foto’s: Andries Middelbos)

Vedder         VHC2

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Tiental Titan wint van Wijster

Ondanks een rode kaart kon Titan de overwinning tegen Wijster over de streep trekken.

SJS zakt weg na nederlaag in Spijk

SJS heeft zichzelf een slechte dienst bewezen door met 3-0 te verliezen van Poolster. ...

Titan verliest in extremis van Schoonebeek

Titan leek nog een punt over te houden aan het duel met Schoonebeek, maar ...