Buinen houdt geen stand tegen Pesse

BuinenLang kon Buinen stand houden in de wedstrijd tegen subtopper Pesse. Sterker: tot vijf minuten voor het einde van de wedstrijd mochten de geelhemden hopen op een resultaat. Helaas scoorde de thuisploeg in de resterende speeltijd nog twee keer: 3-1.

Afscheidscadeau
Voor de rust kwamen de bezoekers op voorsprong door een treffer van Nick Jeuring. Elftalleider Jan Lubbers over Jeuring: “Nick gaf zijn ploeggenoten een mooi afscheidscadeau, want de aanvaller vertrekt binnenkort voor een aantal maanden naar het buitenland in verband met stage.” Na de thee was Pesse de bovenliggende partij, maar had Buinen via Marcel Vedder kunnen scoren: hij vond de keeper van Pesse echter op zijn weg.

(foto’s: Andries Middelbos)