Gasselternijveen krijgt deksel op de neus

GasselternijveenEen typische “0-0-wedstrijd” verliezen. Kan dat? Ja, dat kan. In de inhaalwedstrijd tegen HHCombi presteerde v.v. Gasselternijveen het. Want hoewel de Nieveensters niet de mindere waren, gingen de mannen van Roeland Deuring met 0-1 onderuit. Extra zuur was de manier waarop de winnende treffer viel: invaller Kevin Hemmes raakte namens Gasselternijveen in de blessuretijd de paal, waar HHCombi in de daaropvolgende tegenaanval wel scoorde.

Weinig doelpogingen
Overigens was het opvallend hoe weinig kansen beide ploegen over de gehele wedstrijd creëerden. Gasselternijveen was voor rust gevaarlijk via Pieter Hospers (afstandsschot) en Thomas Verschoor (keeper voorbij, maar voorlangs). Na de thee was Rick Bokhorst dichtbij met een vrije trap. En op het moment dat niemand er nog rekening mee hield, werd er dus toch gescoord. Overigens had Bokhorst de gelijkmaker nog op het hoofd, maar besloot hij op de borst aan te nemen, waardoor ook deze spaarzame kans verloren ging.

Woortman

AJN MMS

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

GKC niet opgewassen tegen IJhorst

Na een goede start in 5F verloor GKC gistermiddag voor de tweede keer op ...

Roswinkel en SVBC in evenwicht

De wedstrijd tussen Roswinkel en SVBC eindige in een gelijkspel.

Musselkanaal stelt teleur tegen Wildervank

Zonder trainer Wilbert Arends was Musselkanaal afgelopen weekend niet opgewassen tegen Wildervank. Daarnaast moest ...