BorgerBorger liet in de wedstrijd tegen Waskemeer een stevige steek vallen in de strijd om promotie. De groenhemden kenden een sterke reeks wedstrijden en leken af te gaan rekenen met Hoogeveen en SC Elim. Laatstgenoemde ploeg miste door schorsingen lange tijd een aantal sterkhouders, maar is nu weer op oorlogssterkte en lijkt op weg naar het kampioenschap.

Het keurkorps van Arne Joling staat de na de nederlaag tegen Waskemeer twee verliespunten achter nummer twee Hoogeveen. Deze positie geeft ook recht op directe promotie: de laatste wedstrijd van het seizoen is Borger – Hoogeveen. Andries Middelbos was aanwezig in Borger en maakte onderstaande foto’s:

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Buinerveen wint van rood aanlopend Alteveer

Buinerveen won verrassend op bezoek bij Alteveer, dat ook nog eens tegen twee rode ...

HOC wint streekderby van Weerdinge met ruime cijfers

HOC boekte een ruime overwinning op Weerdinge en blijft zo bovenin meedraaien in de ...

FC Ter Apel ’96 wint met ruime cijfers van FVV

FC Ter Apel '96 ligt op koers voor de volgende bekerronde na een ruime ...