BorgerBorger liet in de wedstrijd tegen Waskemeer een stevige steek vallen in de strijd om promotie. De groenhemden kenden een sterke reeks wedstrijden en leken af te gaan rekenen met Hoogeveen en SC Elim. Laatstgenoemde ploeg miste door schorsingen lange tijd een aantal sterkhouders, maar is nu weer op oorlogssterkte en lijkt op weg naar het kampioenschap.

Het keurkorps van Arne Joling staat de na de nederlaag tegen Waskemeer twee verliespunten achter nummer twee Hoogeveen. Deze positie geeft ook recht op directe promotie: de laatste wedstrijd van het seizoen is Borger – Hoogeveen. Andries Middelbos was aanwezig in Borger en maakte onderstaande foto’s:

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

TEVV neemt koppositie weer over

TEVV is weer de trotse koploper in de tweede klasse L. De ploeg moest ...

Terug in de tijd: Borger speelt zich definitief veilig tegen ONR

Borger verzekerde zich van nog een jaar derde klasse na een overwinning op titelkandidaat.