BorgerBorger liet in de wedstrijd tegen Waskemeer een stevige steek vallen in de strijd om promotie. De groenhemden kenden een sterke reeks wedstrijden en leken af te gaan rekenen met Hoogeveen en SC Elim. Laatstgenoemde ploeg miste door schorsingen lange tijd een aantal sterkhouders, maar is nu weer op oorlogssterkte en lijkt op weg naar het kampioenschap.

Het keurkorps van Arne Joling staat de na de nederlaag tegen Waskemeer twee verliespunten achter nummer twee Hoogeveen. Deze positie geeft ook recht op directe promotie: de laatste wedstrijd van het seizoen is Borger – Hoogeveen. Andries Middelbos was aanwezig in Borger en maakte onderstaande foto’s:

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Spelten weer belangrijk voor winnend Borger

Borger lijkt momenteel in een flow te zitten en kent met drie overwinningen uit ...

‘Rood’ Musselkanaal steeds dieper in de problemen

Musselkanaal mocht zich opmaken voor de belangrijke wedstrijd tegen concurrent Sleen. Beide ploegen verkeren ...

Nieuw Buinen in de gevarenzone

Nieuw Buinen heeft zichzelf in het duel met Noordster een slechte dienst bewezen. Mede ...