BorgerBorger liet in de wedstrijd tegen Waskemeer een stevige steek vallen in de strijd om promotie. De groenhemden kenden een sterke reeks wedstrijden en leken af te gaan rekenen met Hoogeveen en SC Elim. Laatstgenoemde ploeg miste door schorsingen lange tijd een aantal sterkhouders, maar is nu weer op oorlogssterkte en lijkt op weg naar het kampioenschap.

Het keurkorps van Arne Joling staat de na de nederlaag tegen Waskemeer twee verliespunten achter nummer twee Hoogeveen. Deze positie geeft ook recht op directe promotie: de laatste wedstrijd van het seizoen is Borger – Hoogeveen. Andries Middelbos was aanwezig in Borger en maakte onderstaande foto’s:

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SJS heeft de eerste winst binnen

In de uitwedstrijd tegen De Fivel heeft SJS haar eerste overwinning van het seizoen ...

Geflatteerde nederlaag Gieterveen tegen Engelbert

Gieterveen hield lang stand, maar moest uiteindelijk toch zijn meerdere erkennen in Engelbert.