Sellingen en NWVV winnen moeiteloos

SellingenSellingen boekte in de inhaalwedstrijd in Beerta een 0-2 overwinning op het plaatselijke THOS. Een overwinning waar helemaal niets op af te dingen was, want de geel-zwarten deelden de gehele wedstrijd de lakens uit. Er kan zelfs gesteld worden dat de heren spelers zich tekort hebben gedaan, want de score had veel verder op kunnen én moeten lopen. De mannen van Arend Scholtens zagen kans op kans verloren gaan, totdat Erik-Jan Veerbeek na een half uur spelen een vrije trap tegen de touwen joeg. Na de thee bleef Sellingen het initiatief houden en gaf het geen enkele kans weg. De score werd verdubbeld door Jordin Louwes die raak kopte. Sellingen staat na de overwinning op de tweede plaats: wanneer men deze plek ook bezet aan het einde van de competitie, dan zal de ploeg in de nacompetitie om promotie gaan spelen.

n-sNWVV voegde in de Kanaalstreek-derby tegen SETA nog maar even een streepje toe aan de ongeslagen reeks, die nu al vijftien wedstrijden lang is. En die overwinning was ook noodzakelijk, want wanneer de Nieuw-Weerdingers de nacompetitie willen halen, zal nog moeten worden afgerekend met Veendam 1894 of Sweel. Van tegenstander SETA had men overigens niets te dulden: de ploeg uit Musselkanaal kon alleen van de strafschopstip scoren. Doelman Remon Poede zat in de goede hoek, maar de elfmeter van Ricardo van der Sluis bleek te hard te zijn ingeschoten. Maar na dit moment, wat de 1-1 betekende, maakte NWVV het verschil door zeven keer te scoren. De doelpuntmakers voor de zwart-blauwen waren Rick Hendriks (2), Remco Boers, Hidde Gosevoort, Christian Klompmakers en Marko Mihalj, die een hattrick scoorde.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Artor Polloshka beslist derby tussen SPW en Gasselternijveen

Ondanks het onstuimige weer kon de derby tussen SPW en Gasselternijveen wel doorgang vinden. ...

NWVV redt het niet tegen SC Angelslo

Zaterdagmiddag moest NWVV het opnemen tegen SC Angelslo. De Nieuw-Weerdingers, die vorige week een ...