Derby tussen Buinen en EEC zonder winnaar

B-EDe wedstrijd tussen Buinen en EEC laat zich het beste omschrijven als een echte derby: veel strijd, passie en momenten waarbij de rand van het toelaatbare werd opgezocht. Opgezocht, maar niet overschreden. En zoals vaak in een derby was het voetbaltechnische deel niet datgene waarover de aanwezigen vol lof konden spreken. Maar de spanning in de wedstrijd vergoedde veel, waardoor de toeschouwers alsnog de winnaar waren.

Spelers van EEC en Buinen zochten af en toe het randje op... fotos: Andries Middelbos)
Spelers van EEC en Buinen zochten af en toe het randje op… )foto’s: Andries Middelbos)

Strafschopclaim
De bezoekers uit Ees kwamen in de beginfase op een 0-1 voorsprong door een treffer van Erik Wanders, maar Buinen maakte na iets meer dan een half uur spelen gelijk. Maker van de treffer was Mart Hoving. Na de thee werd het spel van beide ploegen iets beter, en waren er voor beide goals doelrijpe situaties te zien. Namens Buinen was Marcel Vedder nog het dichtste bij de winnende treffer voor de geel-zwarten, maar zijn inzet vond de paal. In de blessuretijd van het duel meende Durk Vos recht te hebben op een strafschop, maar deze werd niet gegeven. Hierdoor hielden beide ploegen een punt over aan het duel.

- Banner Buinen

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Collectieve off-day voor Borger

Ballen over vijf meter niet goed inspelen, voorzetten die over de achterlijn vliegen, vrije ...

Gieterveen speelt zich veilig in Engelbert

Op een zonovergoten sportpark te Engelbert wist Gieterveen zich te verzekeren van nog een ...

Titan zit Valthermond op de hielen

In een fris Nieuw-Weerdinge liet Titan de gasten uit het tweelingdorp Veenoord / Nieuw-Amsterdam ...