SPW heeft weinig te duchten van JVV

JVV-GNVSPWSPW kreeg zondagmiddag Kanaalstreek-genoot JVV op bezoek. En waar de Knoalsters meedoen om te prijzen, staat JVV tweede van onderen met behoorlijk wat doelpunten tegen. Het zou dus best wel eens een walk-over kunnen worden, maar het bleef ‘slechts’ bij 3-1.

Eenrichtingsverkeer
Zoals verwacht was het de thuisploeg die het spel probeerde te maken, dit lukte echter maar af en toe. Het baltempo lag simpelweg te laag om het de JVV verdediging lastig te maken. Rond de dertigste minuut kwam SPW dan ook pas op voorsprong. Er werd voor een handsbal een penalty gegeven, die topscorer Bram Poelman raak schoot: 1-0. SPW probeerde de voorsprong uit te breiden, terwijl JVV het motto ‘weg is weg’ hanteerde. Het bleef voetballend erg rommelig, maar toch kwam de thuisploeg op een 2-0 voorsprong. Bram Poelman knalde een goede voorzet van William van Der Sluis achter de JVV-doelman.

SPW-JVV
SPW was vaak voor het doel van JVV te vinden… (foto: v.v. SPW)

Ander vaatje
De tweede helft verliep niet anders dan de eerste. De Knoalsters probeerden de voorsprong verder uit te breiden, maar het ontbrak aan overtuiging, vooral in de afronding. Beide ploegen leken het wel best te vinden. De 3-0 kwam dan ook van een speler van JVV: uit een corner passeerde hij zijn eigen doelman. In de negentigste minuut wist JVV nog de eretreffer te produceren, Tim Kremer had hier een penalty voor nodig. 
Door deze overwinning blijf SPW tweede achter WEO, en behoort de periodetitel nog tot de mogeljikheden. Echter zal er dan volgende week tegen PJC wel uit een ander vaatje getapt moeten worden.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Alteveer pakt punt in Engelbert

Alteveer heeft een punt over gehouden na de uitwedstrijd in en tegen Engelbert. Beide ...

De Treffer ’16 wint doelpuntrijke wedstrijd van JVV

De Treffer '16 scoorde er eentje meer dan JVV en won daardoor in een ...

Negental Gasselternijveen wint van Smilde ’94

Een bizarre ontknoping in de wedstrijd tussen Gasselternijveen en Smilde '94, waar de thuisploeg ...