Titan wint ook van Actief

Titan heeft uitstekende zaken gedaan met de overwinning op Actief en steeg naar de tweede plaats op de ranglijst in de zondag derde klasse B.

Na de derby van vorige week tegen EHS’85 stond er ditmaal een verre uitwedstrijd op het programma. In Eelde traden de rood-witten aan tegen Actief. Op het kunstgrasveld kregen de toeschouwers een wedstrijd met twee gezichten te zien. In de eerste helft was de thuisploeg bovenliggend, maar wist het niet te scoren. In de tweede helft had Titan het betere van het spel en zij wisten dat wel in de score tot uiting te brengen: 0-2.

Doelman Poede houdt Titan in de wedstrijd

Actief was zogezegd de bovenliggende partij in de eerste helft en werd al snel gevaarlijk via afstandsschoten van ErminImelman en Leon Buiter, maar doelman Poede keepte wederom een puike partij en hield zijn ploeg op de been. Rechtsbuiten Milan Dekker kwam een aantal keren gevaarlijk door, maar een doelpunt of assist leverde het niet op. Titan stelde daar in de eerste helft weinig tegenover. De bezoekers leken wat moeite te hebben met het kunstgras. Patrick Luiten had nog wel een grote kans met het hoofd na een prima voorzet van Karsten Stavast, maar hij kopte naast.

Titan slaat wel toe

In de tweede helft kwam Titan beter voor de dag en werd het een stuk gevaarlijker. In eerste instantie bleef het nog bij een aantal dreigende situaties met onder andere Patrick Luiten, maar na zeventig minuten spelen was daar dan toch de voorsprong. Een vrije trap op twintig meter werd door Rick Hendriks vakkundig over de muur gekruld en daar was voor doelman Terwal geen houden aan: 0-1. Een paar minuten later werd de voorsprong verdubbeld via invaller Jos Smidt. Hij passeerde twee tegenstander en kon nog net een voet tegen de bal zetten waarmee hij de bal tegen de touwen wist te werken: 0-2. Actief probeerde nog terug te komen in de wedstrijd, maar de defensie van de bezoekers hadden in het tweede bedrijf de zaken beter op orde waardoor Actief geen kans had om de aansluitingstreffer te maken. In de omschakeling waren er nog kansen om de score hoger uit te laten vallen, maar gezien de wedstrijd was dat te veel van het goede geweest. Door de overwinning klimt Titan naar de tweede plaats. Aanstaande zondag speelt het thuis tegen de huidige nummer drie: vv Peize.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Titan zonder moeite langs Witteveense Boys

Titan heeft de derde competitiewedstrijd van het seizoen winnend afgesloten. In Witteveen kwamen de ...

Protos Weering: HOC overtuigt, Borger met hakken over de sloot

HOC heeft tijdens haar eerste deelname ooit aan het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi een aardig ...