GKC in slotfase langs Oldambster Boys

gkcIn de aanloop naar de tweede helft van het seizoen oefende GKC tegen collega-vijfdeklasser Oldambster Boys. Voor Emiel Jansen, nieuwbakken trainer van de Gasselters was het de eerste wedstrijd waarin hij zijn spelers in actie zag komen. Na een vroeg opgelopen achterstand, zetten de geel-zwarten de situatie in de slotfase recht: 6-2 werd het op Hoogte der Heide.

Veerkracht
Al na twee minuten keek GKC tegen een achterstand aan. Deze werd een dik kwartier later weggepoetst door een treffer van Gert Sterken, die dit in de tweede helft nog een keer moest doen. Want rond het uur kwamen de bezoekers uit Nieuw-Scheemda opnieuw op voorsprong. Na de tweede gelijkmaker van Sterken nam GKC het initiatief over, en vertaalde het ook in de score: Robbert Mensinga en Danny Kolp (2 goals) maakten het verschil, waarna Willy Kral de eindstand op het bord zette.

Opbouwen en werken
Volgens elftalleider Harry Krol, die het ‘coachstokje’ overdroeg aan Jansen een terechte overwinning: “We hebben de hele wedstrijd geprobeerd van achteruit op te bouwen. En uiteraard hebben we hard gewerkt voor het resultaat. In het laatste kwartier maken we dan vier goals. Mooi om te zien hoe Emiel bezig is met de jongens.”

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Sellingen legt Gomos over de knie

Sellingen boekte eindelijk weer eens een overwinning, Gomos werd met 3-0 verslagen.

Fotoverslag: Gieterveen – Sellingen

In de vijfde klasse E ontpopt Sellingen zich meer en meer als titelkandidaat. In ...

Westerwolde komt sneu weg in Eenrum

De verste uitwedstrijd van Westerwolde dit seizoen in en tegen Eenrum werd met een ...