Sellingen legt Gomos over de knie

Sellingen boekte eindelijk weer eens een overwinning, Gomos werd met 3-0 verslagen.

Foto VV Sellingen, Sellingen boekte een duidelijke 3-0 overwinning op Gomos.

Na vier competitienederlagen op rij is Sellingen er weer eens in geslaagd om een zege te boeken. In eigen huis werd Gomos met 3-0 verslagen. Daarmee verschaffen de Sellingers zich weer enigszins wat lucht richting de onderste plaatsen in de zondag tweede klasse I.

Sellingen kent goede start tegen Gomos

Sellingen kende een goed begin met een snel openingsdoelpunt in minuut zes van de wedstrijd. Arjan Heeres schoot de 1-0 binnen nadat de bezoekers er achterin niet al te lekker uitzagen. De thuisploeg was gretig gestart aan de wedstrijd en hield dat de eerste helft uitstekend vol. Desondanks kreeg de ploeg uit Norg wel kansen op de gelijkmaker, maar creëerde ook Sellingen kansen. Vijf minuten voor de pauze werd een van die kansen benut en wederom was Heeres de doelpuntenmaker.

Sellingen gooit wedstrijd snel in het slot

Na rust werd de wedstrijd al snel in het slot gegooid. Ian de Vrieze maakte er vijf minuten na rust 3-0 van, waarmee Sellingen al snel op rozen zat. Gomos probeer het daarna nog wel, kreeg ook wel kansen, maar doelman Marnick Klamer hield zijn doel schoon. Door de overwinning is Sellingen naar plek acht geklommen en is het Gomos op een punt genaderd, dat zesde staat.