Gieten laat punten liggen in Zwartemeer

v.v. GietenIn de derde klasse D heeft v.v. Gieten onnodig verloren van concurrent Zwartemeer. De rood-witten waren voor rust namelijk de betere ploeg, en gingen ook met een 0-1 voorsprong de kleedkamer in, maar na rust werden zij op strijdlust afgetroefd door de thuisploeg. Door de 3-1 eindstand zag Gieten haar tegenstander in puntenaantal gelijk komen, terwijl Stadskanaal hen zelfs qua punten voorbij streefde. Zondag wacht de topper tegen koploper Raptim, waarin winst een absolute must is wanneer Gieten nog een gooi wil doen naar de titel.

Kleine marge
Voor rust was Gieten dus de bovenliggende partij en door wie anders dan topscorer Jeroen Buurke kwamen de gasten na een kwartier spelen op 0-1. Buurke werd prachtig weggestuurd door de teruggekeerde Gert Maliepaard en schoot knap raak. Vlak voor de rust had de goalgetter zijn ploeg op een wat meer comfortabele voorsprong moeten zetten, maar vrij voor het doel mikte hij via de lat over. Zo bleef de marge één doelpunt, hetgeen de ploeg van Jouke-Jan Meertens na rust door kwam te staan.

Geen blaam
Zwartemeer zette namelijk een stapje erbij, wat in de 55e minuut resulteerde in de 1-1 van Jesse Habing. Keeper Lubbert Meertens, die nog steeds fungeert als stand-in van Jeffrey Tappel, trof hierbij geen blaam. Hij was tien minuten later ook kansloos bij een strafschop van Bauerhuit, die een onnodige overtreding van Atal Amini afstrafte. Een eigen doelpunt van Geertjan Warners besliste de wedstrijd in het voordeel van Zwartemeer, dat daarmee dus goede zaken deed in de top van het klassement.
Ofichem

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Tiental Gasselternijveen verliest van Zwartemeerse Boys

Gasselternijveen moest een helft lang met tien man spelen en kon een nederlaag tegen ...

Zwaar gehavend TEVV weet niet te stunten

TEVV heeft het niet kunnen redden tegen SVBO. Op het gemeentelijk sportpark aan de Parkstraat ...