Kwartje valt verkeerd voor Buinen

buinenHet hoogtepunt voor Buinen in de wedstrijd tegen SC Roswinkel was het feit dat men twee A-junioren kon laten debuteren. Hoewel de invalbeurten van zowel Chris de Boer als Remco Wolters met een voldoende beloond werden, konden ook de twee jonge invallers het tij niet keren: Buinen ging met 4-1 onderuit, op bezoek bij de middenmoter.

In evenwicht
Toch hield Buinen redelijk lang zicht op een resultaat. Na een kwartier spelen kwam Roswinkel op voorsprong, maar nog voor de thee werd de stand weer in evenwicht gebracht door een treffer van Arno Huizing: met zijn schouder werkte Huizing de bal over de doellijn. Halverwege het duel dus een stand die vertrouwen gaf voor het vervolg.

Bijzonder effectief
Het breekpunt was een situatie ongeveer tien minuten na de rust. Nick Jeuring had dè kans om de geel-zwarten op voorsprong te zetten, maar in de afronding had Jeuring geen succes. Extra zuur was het dat juist de tegenstoot wel een treffer voor de thuisploeg opleverde: 2-1. Door deze verrassende wending was het verzet van Buinen even gebroken, waar Roswinkel dankbaar en bijzonder effectief gebruik van maakte. Want in een tijdsbestek van nog geen vijf minuten tilde men de stand naar 4-1 en was de wedstrijd gespeeld. - Banner Buinen