titanVorige week was het doek al definitief gevallen voor de rood-witten en dus was het voor de Weerdingermonders een wedstrijd om des keizers baard. Toch kwam de ploeg van Marcel Smelt goed voor de dag en bleken de thuisblijvers een verkeerde beslissing te hebben genomen. Titan deed niet onder voor Roden, dat niet scherp oogde, en pakte een meer dan verdiend punt.

Weergaloos
Dat de rood-witten nergens meer voor speelden was niet af te zien aan de motivatie waarmee de ploeg aan de aftrap verscheen. De eerste twintig minuten was de thuisploeg de bovenliggende partij en dit resulteerde na een goede twintig minuten dan ook in de 1-0. Een goed opgezette aanval werd door Kevin Faber met een weergaloze dribbel gepromoveerd tot doelpunt.

Meer grip
Hierna kregen de gasten meer grip op de wedstrijd. Via de opkomende linksback werd er geprobeerd om de lange René de Vries te bereiken. De gelijkmaker kwam dan ook uit een voorzet. In eerste instantie werd de voorzet nog onschadelijk gemaakt door Mark Braams, maar een tweede voorzet was de Titan defensie te machtig: 1-1.

Gevaarlijke uitbraken
Na de rust golfde het spel wat meer op en neer. Roden werd voornamelijk gevaarlijk met schoten uit de tweede lijn en uit hoekschoppen. Titan stelde hier een aantal keer een gevaarlijke uitbraak tegenover, maar opgelegde kansen leverde dit niet op. Roden leek vijf minuten voor tijd nog op voorsprong te komen, maar de scheidsrechter had buitenspel geconstateerd, in tegenstelling tot de grensrechter van Titan. Het leverde Titan het zesde gelijkspel van de competitie op. Volgende week gaat Titan op bezoek bij Peize, de ploeg waartegen thuis nog een drie punten werd behaald.