Sellingen trakteert koploper Wedde op puntverlies

SellingenDe wedstrijd tussen Sellingen en Wedde heeft geen winnaar opgeleverd. Wedde, dat in een spannende titelstrijd is verwikkeld, werd door de Sellingers op achterstand gezet, maar na rust werd de stand gelijk getrokken. Voor Sellingen betekent de remise duur puntverlies in de strijd om een plaats in de nacompetitie.

Koppende Venema
Voor beide elftallen stond er dus veel op het spel. De vele toeschouwers, die ongetwijfeld voor het nodige spektakel kwamen, kwamen echter bedrogen uit: het was een matige wedstrijd van beide kanten. De eerste helft was Sellingen wel de beter voetballende ploeg. Dit resulteerde al na tien minuten in een kopgoal van Baruch Venema. Na twintig minuten moest Wedde verder met tien man. Jelmar Starke kreeg rood voor commentaar op de wedstrijdleiding.

Baruch Venema kopt de 1-0 tegen de touwen...
Baruch Venema kopt de 1-0 tegen de touwen… (foto’s: Bé Eelsing)

Als de kippen
Halverwege de tweede helft maakte Wedde  de verdiende gelijkmaker: spits Ezra Abbas was er als de kippen bij toen keeper Marnix Klamer de bal los liet. Dezelfde Ezra Abbas mocht tien minuten voor het einde van de wedstrijd blij zijn dat de scheids hem niet de tweede gele kaart gaf, na een domme overtreding op het middenveld.De topschutter van de groenhemden ontsnapte daarmee aan een schorsing. Met nog twee wedstrijden te gaan blijft het heel spannend in de vijfde klasse E.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

EEC redt het niet tegen Valther Boys

EEC is er niet in geslaagd om de overwinning tegen Zandpol een vervolg te ...

Overwinning verschaft Gieterveen lucht

Gieterveen heeft onder winterse omstandigheden haar tweede overwinning op rij geboekt. In eigen huis ...

Gasselternijveen kan alweer niet winnen

Waar Gasselternijveen een klein sprongetje op de ranglijst van de vijfde klasse F had ...