SPW na rust langs Buinerveen

De eerste bekerwedstrijd van Buinerveen heeft de eerste nederlaag van het seizoen opgeleverd voor de vijfdeklasser. Op bezoek bij SPW kon de ploeg van Ludie Hulshof het tempo in de eerste helft aardig volgen.

Bij rust stond er dan ook een 1-1 op het scorebord. Namens Buinerveen was het Koos Lutje, die de gelijkmaker scoorde. Na de thee maakte het vernieuwde SPW, dat een flink aantal spelers ‘overnam’ van Gasselternijveen, het verschil: er werd met 5-1 gewonnen. Namens de Knoalsters troffen Jelmer Valk (2), Rodan Farell, Chris Reijke en Renze Poortinga doel.

Foto’s: Andries Middelbos