Goede eerste helft levert Titan drie punten op

titanVooral door een sterke eerste helft heeft Titan drie punten overgehouden aan de eerste competitiewedstrijd tegen LEO. Jos Smidt zette Titan binnen 20 minuten op een comfortabele 2-0 voorsprong. In het restant van de eerste helft had Titan die voorsprong, gezien het spelbeeld, uit moeten bouwen maar liet dat na. De tweede helft was van een aanzienlijk lager niveau en LEO probeerde terug te komen in de wedstrijd. Remon Poede moest twee keer ingrijpen maar verder dan dat kwamen de mannen uit Loon niet.

Combinatie Smidt – Moesker
Titan, dat geheel in het nieuw gestoken is door haar sponsoren, begon prima aan de wedstrijd. De thuisploeg speelde hoog tempo en LEO gaf de nodige ruimtes weg op het middenveld. Titan kwam hierdoor snel op een 2-0 voorsprong door de van FC Emmen A1 overgekomen Jos Smidt. De 1-0 kwam tot stand via een prima combinatie met Harm-Jan Moesker. Bij de 2-0 was het weer Moesker die Smidt wist te vinden. Waar Smidt de eerste met zijn chocoladebeen maakte deed hij het nu met zijn betere linker. Titan liet het vervolgens na om zichzelf een makkelijke middag te bezorgen en kwam in de eerste helft niet verder dan een kopbal van Harm-Jan Moesker en twee afstandsschoten van Kevin Faber.

Geen schim
De tweede helft van de thuisploeg was geen schim van de eerste en LEO kreeg meer grip op de wedstrijd. De gasten probeerden er een wedstrijd van te maken maar konden maar moeilijk een uitgespeelde kans creëren. Remon Poede was snel uit zijn doel om  redding te brengen toen er wel een aanvaller van LEO voor hem opdook. Titan kwam er voetballend niet meer uit maar kreeg toch nog twee dotten van kansen. Echter waren deze niet aan Harm-Jan Moesker en aan Mike Oosting besteed.