Overzicht zondag 4e klasse C: Gieterveen haalt uit, koploper PJC maakt geen fout tegen Wedde

Gieterveen haalde flink uit tegen Kwiek, koploper PJC maakte geen fout tegen Wedde, Bareveld verloor het kelderduel van FVV.

Gieterveen – Kwiek: 6-1

Gieterveen heeft thuis tegen Kwiek flink uitgehaald. Ondanks dat beide ploegen in punten gelijk stonden voorafgaand aan deze wedstrijd, was dat niet te merken tijdens deze wedstrijd. De thuisploeg was flink op dreef tegen de ploeg uit Hoogezand en won uiteindelijk met maar liefst 6-1. Bidjoy Ramcharan wist twee keer het net vinden. Bert Kupers, Stefan van der Veen, Jesse Nijhuis en Wilte Nijhuis kwamen ook tot scoren voor de thuisploeg. Gieterveen klom door de overwinning naar de vierde plek op de ranglijst.

PJC – Wedde: 4-1

PJC staat voorlopig fier aan kop in de zondag 4e klasse C. Daarbij wel gezegd dat er inmiddels al een flinke scheefgroei is ontstaan in deze klasse door afgelastingen in de afgelopen weken. Desalniettemin blijft PJC haar wedstrijden gewoon winnen en ook Wedde was niet opgewassen tegen de koploper. Wouter Valeton had een belangrijk aandeel in de zege, de spelmaker maakte zowel de 1-0 als 2-0 voor de thuisploeg. Jur Bontjer besliste halverwege de tweede helft het treffen met de 3-0. Ezra Abbas deed daarna nog wel wat terug voor de gasten, maar het slotakkoord was voor de thuisploeg. Jeroen Jager bepaalde de eindstand op 4-1.

FVV – Bareveld: 3-2

Bareveld heeft het kelderduel tegen FVV nipt verloren. De ploeg uit Foxhol zegevierde met 3-2 en nam zo drie punten afstand van Bareveld, dat nog altijd in de onderste regionen van de zondag vierde klasse C bivakkeert. De twee treffers van Herman Ludolphie en Chris Bijl bleken uiteindelijk niet voldoende om een resultaat mee te nemen uit Foxhol.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Eext verliest weer eens

Er kwam een einde aan een mooie reeks van Eext, Engelbert bleek zondag te ...

Strijdend SJS wint gelukkig van FC Zuidlaren

SJS won enigszins gelukkig van FC Zuidlaren, maar pakte daarmee wel drie hele belangrijke ...

Mussel wint ook van hekkensluiter Nieuw-Balinge

Mussel wist ook Nieuw-Balinge aan de zegekar te binden en boekte daarmee alweer de ...