GieterveenHet lijkt een terugkerend ritueel te worden bij Gieterveen: een goede eerste helft wordt afgewisseld met een hele slechte tweede, waardoor er onnodig verloren wordt. Dit was vanmiddag tegen WEO ook weer het geval. Voor de rust hadden de Woldendorpers niets in te brengen en ging Gieterveen met een comfortabele 3-0 voorsprong de kleedkamer in. Vervolgens zakten de groenhemden na rust volledig door het ijs en werd er uiteindelijk met 3-6 verloren.

Koud aan de thee
De eerste helft op sportpark ‘De Hoogkaamp’ was geheel voor de Gieterveners. De gasten hadden helemaal niets in te brengen en creĆ«erden geen enkele kans, waardoor keeper Lugtenborg koud aan de thee ging. De thuisploegen daarentegen kreeg voldoende kansen en ging daar, in tegenstelling tot een week eerder, zeer effectief mee om.

Verkeerde goal
De eerste goal kwam van de voet van de voet van Rideon de Vries. Een variant op een corner werd door Bakker ingeschoten. Met de buitenkant van de hak wist de Vries de bal nog te verlengen zodat de mensen op de lijn kansloos waren. Jerremy Weerts verdubbelde de voorsprong. Een goede voorzet van Jorg Post werd bij de eerste paal verlengd door de Vries, waarna Weerts bij de tweede paal simpel kon intikken. Vlak voor de rust scoorde WEO ook een goal, al was het echter in de verkeerde goal. Een terugspeelbal werd langs de uitgelopen keeper gespeeld waarmee de ruststand op 3-0 werd bepaald.

Door het ijs
In de tweede helft ontstond er een heel ander wedstrijdbeeld. Het was niet eens zozeer dat WEO beter ging spelen, maar meer dat de groenhemden volledig door het ijs zaken. Er werd geen duel meer gewonnen en simpele ballen werd zomaar ingeleverd bij de tegenstander. Elke lange bal van de Woldendorpers was een prooi voor hun lange spits, waardoor bij elke kans raak was. Zodoende stond het na een uur spelen al 3-3 gelijk en nadat Gieterveen besloot om nog meer druk naar voren te zetten liep WEO uit naar een 3-6 overwinning.

Tags:

  • Toon reacties (0)

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

JVV onder de voet gelopen door ASVB

Vijfdeklasser JVV beleefde een uitermate lastige middag tegen derdeklasser ASVB. Na negentig minuten eenrichtingsverkeer ...

SPW laat Veelerveen kansloos

SPW heeft afgelopen weekend goede zaken gedaan in 5E. Zelf wonnen de Knoalsters met ...

Buinerveen incasseert opnieuw nederlaag

Afgelopen zondag mocht Buinerveen aantreden tegen Weiteveense Boys. Buinerveen heeft het niet makkelijk de ...