Ter Apel ’96 onder de voet gelopen

ta-96Naar het duel tussen derdeklasser Ter Apel ’96 en vijfdeklasser WKE werd reikhalzend uitgekeken. Is de ambitieuze club uit Emmen echt zo sterk als de resultaten uit de vijfde klasse E doen vermoeden? Of gaat één en ander stroever wanneer de weerstand iets groter is? In de loop van de tweede helft werd het antwoord gegeven: Ter Apel ’96 werd onder de voet gelopen en incasseerde een 0-8 nederlaag.

Initiatief
Voor de thee had WKE wel het initiatief, maar wist het dit overwicht niet in de score uit te drukken: alleen Bertus Wolters, die in de competitie al op 19 treffers staat, maakte de openingstreffer. Al snel in de tweede helft maakte Bertus Wolters de 0-2, waarna het verschil was gemaakt en de Emmer aanvalsmachine op stoom kwam. Harold Wolters maakte na iets meer dan een uur spelen de derde treffer, waarmee een plaats in de volgende bekerronde definitief zeker was gesteld.

Doelpuntrijk
In de slotfase liep de score hard op in het voordeel van de ploeg van Pascal Mulder: in een tijdsbestek van tien minuten maakte Bertus Wolters zijn hattrick compleet, maakte Ferdy Poelman ook drie treffers én bepaalde Harold Wolters de eindstand op 0-8. Voor Ter Apel ’96 kan het vizier volledig op de derde klasse C gericht worden.

Doelman Rudie Bergman heeft (opnieuw) het nakijken... (foto's: Andries Middelbos)
Doelman Rudie Bergman heeft (opnieuw) het nakijken… (foto’s: Andries Middelbos)