BuinenBuinen heeft voor de derde wedstrijd op rij geen punten weten te pakken. Ondanks een goed begin verloren de geel-zwarten ook op bezoek in Eext, waar de thuisploeg met 2-0 zegevierde.

Domper
Zoals genoemd begon Buinen voortvarend aan het duel. Eext kreeg wel enkele kansjes en schoot zelfs op de paal, maar het was Buinen dat de uitgelezen kans kreeg om op voorsprong te komen. Na een lichte duw van de keeper van Eext aan het adres van Dirk van der Hoek ging laatstgenoemde gretig naar de grond. De toegekende penalty werd echter door Michiel Vedder gemist en dus bleef het 0-0. Na deze domper bleef Buinen compact spelen en loeren op de counter. Zij konden alleen niet voorkomen dat Eext voor rust nog op 1-0 kwam.

Balverlies
De tweede helft begon vergelijkbaar met de eerste. Er waren over en weer enkele kansen, alleen doelpunten bleven vooralsnog uit. Later in het tweede bedrijf kwam Eext nogmaals tot scoren na balverlies op het middenveld bij Buinen en zo zetten zij de marge op twee. De gasten gingen in het laatste gedeelte van de wedstrijd één op één spelen, maar doelpunten leverde dit niet meer op waardoor er met 2-0 verloren werd.