Mussel zet goede reeks voort tegen VVAK

Mussel.gifHet gaat Mussel de laatste weken voor de wind. In de voorgaande acht wedstrijden werd er niet verloren en daarmee staat de ploeg van Tseard van der Meer, die onlangs aangaf met zijn laatste seizoen bezig te zijn, momenteel op plaats vijf. Afgelopen werd VVAK in eigen huis met 4-1 aan de kant geschoven, mede door een solide optreden van René Brinks en twee goals van Lars Hemmes.

Tandje terug
De middag begon niet al te best voor de Musselkers, want binnen vijf minuten lag de 0-1 via Hugo Kleine achter keeper Hammenga. Zeven minuten later had de thuisploeg de schade echter alweer hersteld. Topscorer Lars Hemmes kopte de 1-1 tegen de touwen. Drie minuten later had Mussel ook al de voorsprong te pakken nadat Arjan Raveling raak schoot. Met deze voorsprong op zak schakelde Mussel een tandje terug, terwijl er een grotere voorsprong in had gezeten wanneer men op zoek ging naar meer.

Prachtig schot
Na de thee gaf Mussel wel weer gas en was het al gauw weer raak. Wederom was het de lange Lars Hemmes die scoorde met het hoofd: 3-1. De wedstrijd was nu beslist en Hemmes had zijn werk gedaan. Hij werd dan ook vervangen door Erwin Wijnholds, die zijn invalbeurt opluisterde met een prachtig schot die de 4-1 betekende. Zo won Mussel alsnog ruim en doet men weer goed mee om de bovenste plaatsen in 5E.