Sellingen legt Pekelder Boys over de knie

s-pbAls zoveel ploegen werden ook Sellingen en Pekelder Boys getroffen door leed dat ‘afgelasting’ heet. Om enerzijds in het ritme te blijven en anderzijds het zelfvertrouwen op te krikken, oefenden beide vierdeklassers tegen elkaar. Het opkrikken van het vertrouwen lukte Sellingen het beste: Pekelder Boys, dat zich in de onderste regionen van de vierde klasse weet, werd op een 8-0 nederlaag getrakteerd.

Resultaat belangrijk
Sellingen, dat ook nog allerminst zeker is van lijfsbehoud, hield hiermee een uitstekend gevoel over aan de oefenpartij. Waar trainer Scholtens de oefenwedstrijd van vorige week nog in het teken liet staan van het opdoen van wedstrijdritme, vond het resultaat nu wel belangrijk. In dat opzicht stelden zijn spelers niet teleur: al in de zesde minuut maakte Baruch Venema de 0-1. Een stand die vervolgens tot de thee op het bord bleef staan.

Score opgevoerd
In de rust werd een aantal wijzigingen doorgevoerd, die duidelijk effect sorteerden. Na twintig minuten spelen in het tweede bedrijf stond de teller al op zes. Erik-Jan Veerbeek (2), Corné Prins, Rico Boerma en Ian de Vrieze waren trefzeker. Voor de geel-zwarten was dit echter niet voldoende en in de laatste fase van de wedstrijd vonden Ian de Vrieze en Corné Prins beiden voor de tweede keer het net, waarmee de eindstand op 8-0 werd gebracht.

veerbeek

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Onstwedder Boys wint ruim van SVBO

Onstwedder Boys kende een makkelijke middag tegen SVBO en won met ruime cijfers.

JVV verzuimt het Meeden lastig te maken

JVV heeft in uitwedstrijd tegen Meeden geen potten kunnen breken. Op bezoek bij de ...