Buinen onderuit tegen middenmoter VIOS

buinenBuinen heeft de eerste wedstrijd na de winterstop geen potten kunnen breken op bezoek bij VIOS. Op een slecht veld in Oosterhesselen was de wedstrijd voor rust al gespeeld (3-0) en was de eindstand 4-1. De tweede helft van de geel-zwarten was aanzienlijk beter dan de eerste, hetgeen perspectief biedt voor de komende derby tegen EEC.

Enigszins gelukkig
Het slechte veld leidde deze middag ook gelijk de eerste goal in voor VIOS. Een verdediger van Buinen gleed uit, waarna de aanvoerder van de thuisploeg de bal simpel langs de keeper kon schuiven: 1-0. De tweede treffer liet vervolgens niet lang op zich wachten, want na een dekkingsfout stond het ook al 2-0. Ook de 3-0 voor VIOS viel enigszins gelukkig. Een schot werd geblokt, waarna deze voor de voeten viel van een VIOS speler en deze hoefde de bal alleen maar binnen te tikken.

Ander vaatje
In de tweede helft tapte Buinen uit een heel ander vaatje. Met goed voetbal en veel gewonnen duels werden er de nodige kansen gecreëerd, maar toch was het VIOS dat weer wist te scoren. En opnieuw ging hier een glijpartij aan vooraf.  Buinen wist nog wel de eer te redden via Marcel Vedder, die de eindstand op 4-1 bepaalde.