GKC vergeet te stunten in Valthe

GKC heeft de overwinning op buurman Gasselternijveen geen passend vervolg kunnen geven. Op bezoek bij nummer drie Valther Boys leek een stunt in de maak, maar trok de thuisploeg uiteindelijk toch aan het langste eind: 3-1.

Niet vrijuit
De Gasselters kwamen deze middag onnodig op achterstand. Keeper Poelman ging niet geheel vrijuit bij een corner, die vervolgens van dichtbij werd ingekopt: 1-0. Het veldspel van beide ploegen was voor rust niet best, waarbij het veld ook niet meewerkte. GKC werkte wel erg hard en werd hiervoor beloond door een doelpunt van Danny Kolp. De aanvaller schoot de bal, na een snelle ingooi van Joey Spiegelaar, vanaf 35 meter mooi over de keeper en hij bracht hiermee de ruststand op 1-1.

Weergaloze vrije bal
De tweede helft was een kopie van de eerste: GKC kreeg een aantal kansen, maar ook nu bleef de beloning uit. Met name de hard werkende Harald Keur, die vanmiddag in de spits speelde, was gevaarlijk namens de geel-zwarten. Een beetje tegen de verhoudingen in was het Valther Boys dat opnieuw op voorsprong kwam. Topscorer Tommy van Rijswijk schoot een vrije bal weergaloos tegen de touwen: 2-1.

Hoog over
En zoals vaker dit seizoen zit het de ploeg van Emiel Jansen dan niet mee. Toch gingen zij vol goede moed op zoek naar de gelijkmaker. Kolp was hier nog het dichtst bij, echter stuiterde de bal net op voordat hij wilde schieten en zo verdween deze hoog over het doel. GKC speelde alles of niets en het was de thuisploeg die in de counter de eindstand op 3-1 bepaalde.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Musselkanaal doet zichzelf tekort tegen SVV ’04

Na het debacle van vorige week tegen Bargeres ging Musselkanaal afgelopen zondag op bezoek ...

Titan fors onderuit tegen Schoonebeek

Titan heeft in eigen huis een forse nederlaag geleden tegen Schoonebeek. Dit betekende het ...