Ter Apel bindt ook Sleen aan de zegekar

Na twee keurige overwinningen (op Gieten en CEC) mocht Ter Apel aantreden tegen het hoog geklasseerde Sleen. Dat winnen het vertrouwen goed doet, bleek wel uit het resultaat van de rood-zwarten: door doelpunten van Emiel Seigers en Jeroen Schoonbeek werd opnieuw gewonnen, waardoor de ploeg van trainer Goeree op een keurige zesde plaats staat.

Bovenliggende partij
In de eerste helft had Sleen niks in te brengen: op een paar schoten van de bezoekers na, was Ter Apel de beste op het veld. Dit was na een kleine twintig minuten ook te zien op het scorebord. Na een vrije bal van Jeroen Schoonbeek kon de kleine Emiel Seigers de bal keurig inkoppen. Tien minuten later was het weer raak. Schoonbeek kon de bal op de rand van het strafschopgebied oppikken, om zichzelf vervolgens vrij te spelen en de bal hard en laag langs de doelman van Sleen te schieten.

Wil om te winnen
Na de thee was het overwicht van Ter Apel minder, maar speelde het nog steeds niet slecht. Ter Apel bleef veelvuldig in balbezit en Sleen kon eigenlijk alleen maar gevaarlijk worden via spaarzame uitbraken. Hierin was een uitstekende rol weggelegd voor keeper Rudie Bergman, die steeds de lange ballen van Sleen kon onderscheppen. Ter Apel had meer dan Sleen de absolute wil om de wedstrijd te winnen en kreeg hiervoor de beloning in de vorm van drie punten. Punten waarmee Ter Apel zich (tot veler verrassing) al vroeg in het seizoen veilig speelde.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SPW wint in slecht duel van Nieuweschans

SPW blijft goed meedoen om de titel in 5F. Op bezoek bij rode lantaarndrager ...

Valthermond vergeet WVV pijn te doen

Al snel na de nederlaag tegen SC Stadskanaal kreeg de equipe van Harris Huizingh ...

SJS begint overtuigend aan bekertoernooi met overwinning op Glimmen

SJS kende een prima start van het bekertoernooi en won overtuigend van derdeklasser Glimmen.