Na vier wedstrijden heeft NWVV eindelijk weer een overwinning bij kunnen schrijven. De Nieuw-Weerdingers deden dit tegen SVBO, de ploeg die één plaatsje hoger staat op de ranglijst van 4D. Een noodzakelijke overwinning, want om de nacompetitie te vermijden moeten de zwart-blauwen nog twee plaatsen stijgen: een opgave van formaat.

In een zetel
Na een half uur spelen kreeg NWVV de beloning voor het voetballende overwicht dat het had. Na een aantal weken van droogte, proefde clubtopscorer Mihalj eindelijk weer het zoet van het scoren: op aangeven van Roy Super maakte de aanvalsleider de 0-1 met een  strak schot in de rechterhoek. Niet lang daarna plaatste Super de Nieuw-Weerdingers in een zetel door de marge te verdubbelen: aan de treffer ging een prachtige pass van Gerd van der Sluis vooraf.

Clean sheet
In de tweede helft ging SVBO met een extra spits spelen, maar ook de versterkte aanval van de geel-zwarten wist doelman Rick Poede niet te verslaan. NWVV kreeg via Roy Super en Jochem Seitzinger nog kansen om de voorsprong nog groter te maken, maar de kansen van beide heren werden niet benut. Volgende week wacht hekkensluiter NKVV: een wedstrijd die gewonnen moet worden, waarna gekeken kan worden naar de resultaten van concurrenten SC Angelso en SVBO.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like