Bram Poelman is terug: “Ik wil weer waardevol zijn”

Een kruisbandblessure hield SPW’er Bram Poelman een jaar aan de kant. Maar het aanvallend ingestelde talent is terug op de velden: afgelopen zaterdag maakte Poelman zijn rentree in de hoofdmacht van SPW. De wedstrijd tegen THOS was een formaliteit, maar voor Poelman toch wel bijzonder, mede omdat hij zijn rentree opluisterde met een doelpunt: “Ik had er veel meer moeten maken, dus het kan allemaal nog wel beter!”

Eenzijdig
Het zegt genoeg over de ambitie van Poelman, die graag weer zijn steentje wil bijdragen aan het succes van SPW: “Het was voor mij best moeilijk om snel en goed te herstellen, omdat ik door mijn studie en bijkomende activiteiten beperkt tijd heb. Gelukkig heb ik nu weer mijn eerste minuten gemaakt.” Dat gebeurde in een wedstrijd die met 14-0 werd gewonnen. Een wedstrijd, zo eenzijdig dat het zeldzaam was: “THOS had maar elf spelers bij zich en ze maakten geen schijn van kans. In de jeugd zie je zo’n hoge score nog wel eens, maar dat het ook bij de senioren kon, had ik niet verwacht.”

Archieffoto: Bram Poelman als speler van het Jeugdteam Kanaalstreek…

Van waarde zijn
Poelman ontkent vervolgens dat zijn treffer bijzondere gevoelens bij hem opriep: “Dat ik scoorde was leuk, maar op dat moment stond het al 13-0, dus heel veel waarde had de goal voor de wedstrijd niet. Ik vond het eigenlijk jammer dat ik maar twintig minuten mee mocht spelen.” Het vervolg is dat Poelman steeds meer wedstrijdritme op gaat doen, zodat hij later in het seizoen wel van grote waarde kan zijn.

Ambities
“In de nacompetitie wil ik een rol van betekenis spelen! Ik ben ervan overtuigd dat we de nacompetitie kunnen winnen. Voor mij persoonlijk zal dit bepalend zijn voor mijn keuzes. Wanneer we promoveren blijf ik bij SPW, in het andere geval ga ik overwegen of ik mijn ambities bij een andere club moet gaan najagen.”

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website