Luuk Kenter ongenadig voor NWVV: zes goals

In zijn juniorentijd maakte hij er ooit zeven in één wedstrijd, maar in zijn periode als speler van de hoofdmacht van SV Borger was de wedstrijd tegen NWVV zonder twijfel de meest productieve van Luuk Kenter. Tegen de ongelukkige Nieuw Weerdingers reikten de groenhemden tot de dubbele cijfers. Met zes goals had Kenter een ongekend aandeel in de zege.

Luuk Kenter (foto: Andries Middelbos)

Kanon van de Kanaalstreek

En dus gaat Kenter de komende weken (normaal gesproken) fier aan kop in de strijd om de eretitel ‘Kanon van de Kanaalstreek’. Tevens één van de hoofddoelen voor de Borgerder aanvalsleider, leert navraag: “Met het team is het behalen van nacompetitie voor promotie een doel, maar ik zou dolgraag topscorer van de regio worden!”

Eerste de beste

Tegen NWVV werd daarvoor een goede basis gelegd: “Het was absoluut geen moeilijke middag. We kwamen al vroeg op voorsprong en hadden verder ook weinig te duchten. Dat zij uit een strafschop scoren, zegt genoeg.” Op de vraag welke van de zes het mooist was, geeft Kenter resoluut antwoord: “De eerste! Een rush vanaf onze speelhelft, waarbij ik meerdere spelers passeerde. De afronding in de korte hoek was ook prima.”

Club van Honderd

De fysiek sterke Kenter staat nu op tachtig goals voor het vlaggenschip: “Dit seizoen wil ik door de grens van honderd goals.” Daarvoor zal de aanvaller nog flink moeten scoren: “Wanneer de teller op 27 staat, dan ben ik er. Mocht het lukken dan is de winst van ‘Kanon’ ook dichtbij!”

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Rico van Heumen: “Wedde voelt als een familie”

Rico van Heumen is een echte verenigingsman en prijst het collectief van Wedde.

Gerwin Schmitz: “Musselkanaal is niet bang voor namen”

Voor een voetballer is er weinig prettiger dan het maken van de winnende treffer. ...

Alteveer moet Bart Nieland missen na winterstop

Waar het voor de meeste amateurvoetballers inmiddels winterstop is, is het seizoen voor Bart ...