De Kanaalstreek-derby tussen GKC en Buinen is gistermiddag gewonnen door de gasten. Door een 1-2 overwinning doen zij de laatste plaats over aan de Gasselters, die tot nu toe een erg moeizaam seizoen beleven. 

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Foto’s: Andries Middelbos

Defensief geklungel

GKC kreeg voor rust de beste kansen, maar maakte deze niet af. Buinen toonde zich meer trefzeker en kwam via Wim Wilts op voorsprong. Buinen was deze middag de betere ploeg en GKC loerde vooral op de counter. Dit leverde hen een doelpunt op via Danny Kolp, die de gelijkmaker liet aantekenen. Echter gingen de gasten er met de winst vandoor, want na geklungel in de defensie zorgde Nick Haandrikman voor de 1-2 eindstand.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gieten in doelpuntrijk duel onderuit tegen ZNC

Gieten maakte er drie, maar dat was niet genoeg tegen ZNC, dat uiteindelijk won ...

Terechte nederlaag voor slap Alteveer

Voor Alteveer is het seizoen tot nu vooral samen te vatten als “Jantje huilt, ...