Geen drie op rij voor Musselkanaal

Musselkanaal heeft de twee sterke optredens tegen laagvliegers HODO en OVC ’21 geen vervolg weten te geven tegen USV. In het Overijsselse Nieuwleusen gingen de groenhemden met 2-0 onderuit.

Elfde plaats

Door deze nederlaag sluiten de bespelers van het sportpark aan de Parklaan 2017 af op een teleurstellende elfde plaats, op relatief forse afstand van plaats tien. Die afstand had een stuk kleiner kunnen zijn wanneer Musselkanaal tegen USV de kansen had benut. Want met name in het eerste kwart van de wedstrijd kwamen de bezoekers goed voor de dag.

Kansenregen

Schoten van Tjeerd Sikkema en Gerwin Schmitz werden echter geblokt door verdedigers of onschadelijk gemaakt door de doelman van USV. Jordy Oost was nog het dichtst bij de openingstreffer, maar hij raakte van dichtbij de paal. Het was uiteindelijk USV dat via Rick Timmerman op 1-0 kwam.Yordi van der Laan kreeg een mooie kans op de gelijkmaker, maar de aanvaller trof geen doel.

Stroeve tweede helft

Na de thee kwam Musselkanaal moeilijk uit de startblokken. Arjan Scholte Aalbes voorkwam één keer een tweede tegentreffer, maar moest later in de wedstrijd toch capituleren: 2-0. In het laatste deel probeerde Musselkanaal het nog door spits Gerlach in te brengen, maar de groenhemden wisten een nederlaag niet meer te voorkomen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gieterveen gelijk tegen tien van Roswinkel

Op de druilerige dinsdagavond stond er een inhaalwedstrijd tussen Gieterveen en Roswinkel op het ...

Buinen doet zichzelf tekort tegen Roswinkel

Buinen heeft zich na de oorwassing van vorige week tegen HOC (7-1, verlies red.) ...