Westerwolde levert punten in tegen PJC

Westerwolde heeft in de ontmoeting met PJC genoegen moeten nemen met een remise. Door sterk keeperswerk aan de kant van de Pekelders werd de wedstrijd afgesloten met een 1-1 stand.

foto: v.v. Westerwolde

Afwachtend

Na een afwachtende beginfase was het René van der Laan die in het eerste bedrijf het dichtst bij een treffer was. De aanvaller verslikte zich in zijn eigen snelheid, waardoor de kans om zeep werd geholpen. Over een weer deden zich voor de thee een aantal kleine kansen voor, maar gescoord werd er niet.

Schroom

De thee had de bezoekers duidelijk goed gedaan, want de Pekelders trokken het initiatief naar zich toe. Zij zochten de aanval, maar konden pas na zeventig minuten doelman Hebers verschalken: Henk Blaauw scoorde vanuit een hoekschop. Voor Westerwolde was deze achterstand het teken om alle schroom van zich af te gooien.

Offensief

Ongeveer tien minuten voor het einde van de wedstrijd kregen de Vlagtwedders via een treffer van Martin Boer de beloningen voor het offensief. In de slotfase was de doelman van PJC er met een uiterste inspanning verantwoordelijk voor dat de punten daadwerkelijk gedeeld werden.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SETA met lege handen tegen VVAK

SETA heeft in een rechtstreekse ontmoeting met VVAK, concurrent in de strijd om plaats ...

Borger volstrekt kansloos tegen Hoogeveen

Na de eerste ontmoeting in het tweeluik met Hoogeveen zal het verblijf van Borger in ...

Jeroen Schoonbeek schiet Ter Apel ’96 langs CEC

FC Ter Apel ’96 heeft na vijf wedstrijden zonder winst eindelijk weer eens de ...