Westerwolde levert punten in tegen PJC

Westerwolde heeft in de ontmoeting met PJC genoegen moeten nemen met een remise. Door sterk keeperswerk aan de kant van de Pekelders werd de wedstrijd afgesloten met een 1-1 stand.

foto: v.v. Westerwolde

Afwachtend

Na een afwachtende beginfase was het René van der Laan die in het eerste bedrijf het dichtst bij een treffer was. De aanvaller verslikte zich in zijn eigen snelheid, waardoor de kans om zeep werd geholpen. Over een weer deden zich voor de thee een aantal kleine kansen voor, maar gescoord werd er niet.

Schroom

De thee had de bezoekers duidelijk goed gedaan, want de Pekelders trokken het initiatief naar zich toe. Zij zochten de aanval, maar konden pas na zeventig minuten doelman Hebers verschalken: Henk Blaauw scoorde vanuit een hoekschop. Voor Westerwolde was deze achterstand het teken om alle schroom van zich af te gooien.

Offensief

Ongeveer tien minuten voor het einde van de wedstrijd kregen de Vlagtwedders via een treffer van Martin Boer de beloningen voor het offensief. In de slotfase was de doelman van PJC er met een uiterste inspanning verantwoordelijk voor dat de punten daadwerkelijk gedeeld werden.

Tags:

  • Toon reacties (0)

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Valthermond laat niets heel van v.v. Sweel

Na het toch wel teleurstellende seizoen 2013-2014 is v.v. Valthermond er veel aan gelegen ...

Denny Feiken loodst Gieten langs Weerdinge

Wat is er aan de hand bij Gieten? Kwalitatief een goede selectie, maar de ...

Alteveer verliest terecht van Bellingwolde

Alteveer heeft in eigen huis een ruime, terechte nederlaag geleden tegen het hoog geklasseerde ...