Nieuw Buinen heeft gistermiddag haar zevende competitiewedstrijd op rij verloren. In het stadion van FC Emmen verloor de gehavende ploeg van Herman Scherpen met 2-1 van v.v. Emmen. Door deze nederlaag staan de oranjehemden onder de streep en wacht komend weekend een kraker in eigen huis tegen SVBO.

Haast onmogelijk

Binnen het kwartier leek het voor de bezoekers al haast onmogelijk om een resultaat te behalen tegen het hoger geklasseerde Emmen. Jordy Gierveld zette de thuisploeg namelijk al vroeg op 1-0 en even later verdubbelde Sem Nijkamp de score vanaf de penaltystip.

Strafschop gemist

Via aanvoerder Robert Hamming deden de Bunermonders iets terug. Hij zag zijn inzet via de handen van de Emmer-doelman tegen het net belanden. Hierna mocht Emmen wederom aanleggen van elf-meter, na een overtreding van Nick Berends op Ngendakumana. Deze strafschop werd gepakt door doelman Brian de Jonge, die zijn ploeg daarmee in de wedstrijd hield.

Kansen Abbas

Na de rust deed Emmen een stapje terug, waardoor Nieuw Buinen de mogelijkheid kreeg er nog iets van te maken. Zij kregen ook enkele kleine kansen, waarbij onder andere spits Ezra Abbas vergat deze in doelpunten uit te drukken. Zo bleef het 2-1 voor de Emmenaren en blijft Nieuw Buinen in de gevarenzone.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Mussel wint bij NWVV

Goede start voor Mussel, dat opnieuw wist te winnen.

Rood aanlopend Alteveer niet opgewassen tegen DVC ’59

Voor Alteveer zat het zondag er geen moment in tegen DVC '59 en dus ...

Gehavend Pekelder Boys houdt stand

Pekelder Boys heeft in haar laatste wedstrijd voor de winterstop een verdienstelijk 1-1 gelijkspel ...