Het lukt Nieuw Buinen maar niet om weg te komen uit de onderste regionen van de eerste klasse F. In de thuiswedstrijd tegen GAVC hadden de oranjehemden goede zaken kunnen doen, maar opnieuw werd een nederlaag geleden: 0-1. Daarmee is lijfsbehoud voor de bijna 100-jarige club allerminst zeker.

Post Image
Post Image

foto’s: Harold Woortman

Effectief

Nieuw Buinen begon prima aan de wedstrijd en via Issa Chuma en Ezra Abbas kreeg men kansen op de openingstreffer. De bezoekers uit Grou deden het in dat opzicht een stuk beter, want uit de eerste serieuze kans die afgedwongen werd, werd gescoord door Tjeerd Andries Andringa.

Geen beloning

Over de geleverde strijd en getoonde inzet kon trainer Scherpen zich niet beklagen, maar het om zeep helpen van kansen zal de oefenmeester toch zorgen baren. In de slotfase waren Abbas en invaller Sievert Zomer dichtbij de gelijkmaker, maar het verdiende puntje kwam er niet.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Onstwedder Boys wint nipt van Nieuw-Balinge

Na een matige serie wist Onstwedder Boys eindelijk weer eens te winnen.

SC Stadskanaal en Noordster in evenwicht

SC Stadskanaal heeft het oefenduel tegen Noordster afgesloten met een 3-3 gelijkspel. Daarmee hielden ...