Pekelder Boys pakt een punt tegen Bellingwolde

Pekelder Boys heeft gisteravond een punt over gehouden aan het inhaalduel tegen titelkandidaat Bellingwolde. Op eigen veld maakte de hekkensluiter in 4C een 0-2 achterstand goed, door doelpunten van Kor Schreuder en Koos Kuiper. 

Lastige avond

De gasten uit Bellingwolde kwamen deze avond al vroeg op voorsprong. Het was Kevin Rosevink die een voorzet van Alwin Prusen afmaakte. Even later was Lesly Korte trefzeker vanuit een vrije trap en met een 0-2 ruststand leek het een lastige avond te gaan worden voor de Boven Pekelders.

Afkoelingsperiode

Leek, want na de thee maakte Kor Schreuder de aansluitingstreffer. Hierna werd de wedstrijd onvriendelijker en deelde scheidsrechter Jager enkele gele kaarten uit. Één hiervan was de tweede gele kaart, en dus rood, waarna er een afkoelingsperiode werd ingelast om de gemoederen tot bedaren te brengen.

Twee penalty’s

In het restant van de wedstrijd leek Pekelder Boys de wedstrijd naar zich toe te kunnen trekken. Zij mochten namelijk twee keer aanleggen van elf meter, maar slechts één hiervan werd benut door Koos Kuiper. Dit was na een handsbal van Tim Hidding, die ook met rood moest vertrekken.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Veendam 1894 speelt gelijk tegen Gorecht

Veendam 1894 speelde de eerste bekerwedstrijd op bezoek bij Gorecht gelijk.

Nieuw Buinen nog steeds ongeslagen

Nieuw Buinen is het seizoen 2016-2017 uitstekend begonnen. De oranjehemden behaalden elf punten uit ...

Alteveer houdt geen stand in Gieten

Bij Alteveer hield men Geir Lutjes, spits van Gieten, direct verantwoordelijk voor de nederlaag die ...