Gasselternijveen heeft in een waar doelpuntenfestival drie punten gepakt. Op het eigen sportpark leken de roodhemden tegen Buinen op weg naar een makkelijke overwinning, maar de bezoekers maakten het nog spannend: 4-3.

Niek Poppinga maakte de winnende… (foto: Esme Hemmes/archief)

Op rozen

Na twintig minuten zat Gasselternijveen op rozen door treffers van Michael van Gilsbeek en Wessel Koomans. Vanwege de hoge temperatuur werd kort na de 2-0 een drinkpauze ingelast. Na deze pauze kwam Buinen aanzienlijk beter voor de dag en maakte het de aansluitingstreffer.

Veerkracht

Kort na de thee poetsten de geel-zwarten de achterstand zelfs helemaal weg, waardoor een resultaat tegen het veel hoger geklasseerde Gasselternijveen binnen bereik was. Via Henri Kunst nam Nieveen echter opnieuw een voorsprong: 3-2. Buinen toonde opnieuw veerkracht en maakte nog een keer gelijk.

Laatste woord

Het laatste woord was echter voor Niek Poppinga. De A-junior, die een prima indruk maakte, had het genoegen om op aangeven van Wessel Koomans de zevende treffer van de avond te maken. Twintig minuten later bleek de 4-3 van Poppinga goed voor drie punten.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Jeroen Drenth houdt Musselkanaal in leven

Afgelopen weekend stond voor Musselkanaal de belangrijke wedstrijd tegen Zuidwolde op het programma. Op een zonovergoten ...

Kwetsbaar SJS verliest ruim van HS ’88

SJS heeft tot nu toe nog geen indruk kunnen maken in de vierde klasse. ...

Gieterveen wint derby van Gasselternijveen

Gieterveen won de derby van Gasselternijveen en bewees zich daarmee een goede dienst in ...