Buinen laat Gasselternijveen ontsnappen

Gasselternijveen heeft in een waar doelpuntenfestival drie punten gepakt. Op het eigen sportpark leken de roodhemden tegen Buinen op weg naar een makkelijke overwinning, maar de bezoekers maakten het nog spannend: 4-3.

Niek Poppinga maakte de winnende… (foto: Esme Hemmes/archief)

Op rozen

Na twintig minuten zat Gasselternijveen op rozen door treffers van Michael van Gilsbeek en Wessel Koomans. Vanwege de hoge temperatuur werd kort na de 2-0 een drinkpauze ingelast. Na deze pauze kwam Buinen aanzienlijk beter voor de dag en maakte het de aansluitingstreffer.

Veerkracht

Kort na de thee poetsten de geel-zwarten de achterstand zelfs helemaal weg, waardoor een resultaat tegen het veel hoger geklasseerde Gasselternijveen binnen bereik was. Via Henri Kunst nam Nieveen echter opnieuw een voorsprong: 3-2. Buinen toonde opnieuw veerkracht en maakte nog een keer gelijk.

Laatste woord

Het laatste woord was echter voor Niek Poppinga. De A-junior, die een prima indruk maakte, had het genoegen om op aangeven van Wessel Koomans de zevende treffer van de avond te maken. Twintig minuten later bleek de 4-3 van Poppinga goed voor drie punten.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gasselternijveen wint met overtuiging in Balkbrug

Gasselternijveen had weinig moeite met Balkbrug en won met ruime cijfers.

Terug in de tijd: Gasselternijveen vindt Waterloo

Gasselternijveen degradeerde na de nederlaag tegen Weiteveense Boys naar de vijfde klasse.

Overzicht zaterdag 2e klasse J: DZOH pakt titel, LTC gaat nacompetitie in

DZOH is kampioen geworden van de zaterdag 2e klasse J, LTC gaat de nacompetitie ...