Mark Wanders helpt EEC langs Buinerveen

EEC heeft de Kanaalstreek-derby tegen Buinerveen omgezet in een ruime overwinning. Grote man tijdens de met 5-2 gewonnen wedstrijd was Mark Wanders: niet minder dan vier keer trof de aanvaller doel.

Mark Wanders: vier goals… (foto: archief)

Debuterende arbiter

Een andere hoofdrolspeler was scheidsrechter Bart Zinger. De pas 17-jarige Zinger maakte zijn debuut in een wedstrijd voor standaardelftallen en deed dit naar behoren.

Scorende routinier

De eerste helft van de derby ging gelijk op. Buinerveen startte iets feller, maar EEC kreeg na een kwartier meer vat op de wedstrijd met een paar kleine kansjes tot gevolg. Een vrije trap van routinier Luuk Hofman eindigde fraai in de bovenhoek: 1-0. EEC had voor de thee moeite met de positiewisselingen van beide spitsen die dan ook continu dreigend waren. Het leverde Buinerveen één treffer op: Koos Lutjes profiteerde van een misverstand in de Eeser defensie.

Wanders-show

Na de rust nam EEC direct het initiatief. In kort tijdsbestek raakten de blauw-witten drie keer de paal. Uiteindelijk was het Mark Wanders die de ban brak door vier keer op rij te scoren. EEC had nog meer kunnen scoren, maar liet dit na. Buinerveen maakte via Michel Hebels nog wel een treffer.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

NWVV grijpt laatste strohalm

Na vier wedstrijden heeft NWVV eindelijk weer een overwinning bij kunnen schrijven. De Nieuw-Weerdingers ...

Gieten verpulverd Amicitia VMC

Gieten kende geen genade en won met dubbele cijfers van Amicitia VMC.

Uitgekleed Ter Apel richt zich op nacompetitie

Na een nederlaag in Klazienaveen tegen v.v. Zwartemeer en puntenwinst voor de concurrentie lijkt ...