SPW pakt verdienstelijk punt tegen FVV

SPW heeft op bezoek bij titelkandidaat FVV een verdienstelijk punt gepakt. Waar het vorige week tegen koploper Bellingwolde net niet lukte, hielden de Knoalsters FVV knap op 0-0.

Debuut Luc Overdiep

SPW was deze middag enigszins gehavend en mede hierdoor mocht B-junior Luc Overdiep zijn debuut maken. FVV schoot uit de startblokken en kreeg al snel haar eerste kans, die prima gekeerd werd door keeper De Jonge. Dit was ook het spelbeeld van de gehele eerste helft: FVV was sterker, maar kwam niet tot scoren. Dit omdat het vizier regelmatig niet op scherp stond, maar ook door enkele goede reddingen van de SPW-keeper. De gasten zetten hier, behalve een gevaarlijke vrije bal van Benjamin Eling, niets tegenover.

Kunst en vliegwerk

Ook in de tweede helft ging FVV op zoek naar doelpunten, omdat zij moesten winnen om koploper Bellingwolde niet uit te laten lopen. Echter hadden zij de grootste moeite met een goed verdedigend SPW, dat, soms met kunst en vliegwerk, goed stand hield. Zo raakte de thuisploeg drie keer te lat en wisten enkele Knoalsters ternauwernood redding te brengen.

Aanvallende impulsen

SPW kwam weer wat beter in de wedstrijd door de invallers Melvin Wiering en Carlo Krops. Laatstgenoemde mocht ook zijn debuut maken en zorgde samen met Wiering voor aanvallende impulsen. In de slotfase bracht Krops na een prachtige actie Rodan Farrell nog in stelling, maar oog-in-oog met de keeper miste de spits. Dit was ook teveel van het goede geweest, maar de 0-0 eindstand zal gevoeld hebben als een overwinning voor SPW, dat een fantastische teamprestatie leverde.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Alteveer snoept Kwiek een punt af

Alteveer reisde af naar de sterk presterende promovendus Kwiek. De geel-zwarten moesten aantreden zonder ...

Ook PJC kan Nieveen niet verslaan

Afgelopen weekend kwam PJC op bezoek bij v.v. Gasselternijveen. Het was koud en nat, maar ...

Borger op karakter langs Vitesse ’63

Op de knollentuin van Vitesse ’63 heeft Borger drie hele belangrijke punten binnen weten ...