Nipte overwinning voor SETA

SETA begon met een nipte overwinning op VEV.

SETA is het seizoen gestart met een 2-1 overwinning op VEV. In een stevig en spannend duel was het bij rust nog 1-1, maar een rake vrije trap van Oghuzan Altun bezorgde SETA de drie punten.

Van meet af aan ontspon zich een hard en stevig duel, waarbij de betere kansen voor de thuisploeg waren. Toch duurde het ruim een half uur voordat de score werd geopend. SETA kreeg een strafschop toebedeeld, nadat een poging van Davut van de lijn werd gehaald met een handsbal. De toegekende penalty werd door Davut benut. SETA kon daarna uitlopen naar 2-0, maar verzuimde dat en zag VEV op slag van rust op gelijke hoogte komen. Berend Berken verschalkte David Veen met een beheerst schot.

Vrije trap

In de tweede helft ging de wedstrijd gelijk op en waren er kansen aan beide zijden. Na vijf minuten spelen was Dani Kruize dichtbij een doelpunt, maar zijn schot ging net naast. Opnieuw was het wel SETA dat weer op voorsprong wist te komen. Een vrije trap, genomen door Altun, werd op secure wijze binnen geschoten. VEV kreeg in de slotminuten nog een hele grote kans op de gelijkmaker, maar een formidabele redding van Veen zorgde ervoor dat de punten in Musselkanaal bleven.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Nipte nederlaag voor Borger bij Rouveen

Borger heeft na drie overwinningen op rij weer eens een nederlaag geleden. Op bezoek ...

SV Mussel kent geen moeite met VEV

Op een kille en winderige zaterdagmiddag pakte Mussel de volle winst tegen VEV uit ...