Uitstekende start voor Buinerveen tegen Roswinkel

Buinerveen won met duidelijke cijfers van Roswinkel.

Buinerveen is het seizoen uitstekend gestart met een 1-5 overwinning op Roswinkel. Een grote uitslag die er voor rust nog niet leek aan te komen. Beide teams gingen namelijk rusten met de brilstand, maar in de tweede helft schakelde Buinerveen een tandje bij en zette het een duidelijke uitslag neer.

In de eerste helft vielen er geen doelpunten te noteren en dus was het hopen dat er in het tweede bedrijf wel gescoord zou worden. Dit gebeurde al snel, want al na vijf minuten in de tweede helft zorgde Jeffrey Potze voor de 0-1. Diezelfde Potze was een aantal minuten later ook verantwoordelijk voor de 0-2.

Ruime zege

Roswinkel vond al snel weer de aansluiting, maar Michel Hebels bouwde de voorsprong in minuut 70 weer verder uit: 1-3. In de slotminuten kon Buinerveen nog uitlopen naar een hele ruime zege. Michel Dijksma zorgde voor de 1-4, waarna het slotakkoord voor Mark Middeljans was die de eindstand van 1-5 op het scorebord zette.