Buinen bood goed partij tegen koploper Weiteveense Boys.

Buinen heeft het Weiteveense Boys afgelopen zondag nog knap lastig kunnen maken. Tot twee keer toe namen de Buunerberen een voorsprong op bezoek bij de koploper. In het laatste kwart van de wedstrijd maakte Weiteveen alsnog het verschil en won het uiteindelijk met 4-2.

Weiteveense Boys had alle drie de wedstrijden tot nu toe nog gewonnen, maar keek na de eerste helft wel tegen een 0-1 achterstand aan. Het doelpunt kwam op naam van Marc Haandrikman. Direct na rust was die voorsprong alweer teniet gedaan door Dennis Rocks. Buinen nam opnieuw brutaal de leiding via Michiel Vedder: 1-2.

Verschil

De doelpunten bleven komen in deze tweede helft want na een kleine twintig minuten spelen was het alweer 2-2 via Stefan Bernsen. In het laatste kwartier maakte de thuisploeg het verschil en kwam het in de 75e minuut op een 3-2 voorsprong via Rocks. Vlak voor tijd bepaalde Ruben de Koning de eindstand op 4-2.